Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Vestigingen

Vestigingen

De avontuurlijke kinderdagverblijven van Klein & Co zijn gevestigd op verschillende locaties in Amsterdam. Waar we 15 jaar geleden openden met één vestiging aan de Amstelveenseweg, hebben we nu verschillende vestigingen aan de Amstelveenseweg, Ceintuurbaan, Rijnstraat en de Jacob Catskade. Hier bieden we kinderopvang aan in zowel verticale groepen (0-4 jaar) als peuterplusgroepen. Wil jij deel uitmaken van een van onze gezellige teams? Bekijk onze vacatures of lees eerst meer over de vestigingen op deze pagina.

Amstelveenseweg

Aan de Amstelveenseweg hebben we meerdere losse vestigingen, bestaande uit verticale groepen en een peuterplusgroep. Ondanks dat niet alle groepen in één pand zitten, kennen de medewerkers elkaar goed en is er een fijne samenwerking. De locaties aan de Amstelveenseweg zitten vlak bij het Vondelpark en hier gaan we dan ook regelmatig met de kinderen naartoe. Ook zitten er gezellige cafeetjes in de buurt, dus kan je in je pauzes rustig ergens een lekker kopje koffie drinken!
Lees meer

Ceintuurbaan

Klein & Co op de Ceintuurbaan ligt midden in de bruisende Pijp met het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt op loopafstand. Naast het park en de markt zitten de kinderboerderij, bibliotheek en verschillende speeltuinen om de hoek. Kortom: er is genoeg te beleven in de Pijp! De locatie aan de Ceintuurbaan telt vier groepen: drie verticale groepen en één peuterplusgroep. Op de groepen werkt een aantal vaste pedagogisch medewerkers dat al een langere tijd in dienst is. Zo is er zoveel mogelijk een vast gezicht aanwezig op iedere groep!
Lees meer

Rijnstraat

Midden in de Rivierenbuurt bevinden zich onze vestigingen aan de Rijnstraat. De locatie bestaat uit drie verticale groepen en een peuterplusgroep. Op onze locatie aan de Rijnstraat werkt een hecht team bestaande uit collega’s die er al jaren werken. Feestdagen worden er uitgebreid gevierd. Koningsdag, carnaval of Kerst: geen enkel feest wordt overgeslagen! We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en oudercontact. Het team kent elke ouder bij naam en maakt graag een praatje. Het kan zomaar zijn dat ouders lang blijven hangen om gezellig te kletsen.
Lees meer

Jacob Catskade

Op 10 minuten loopafstand van het Westerpark zit onze vestiging aan de Jacob Catskade. De vestiging beschikt over vier ruime groepen met veel daglicht en rustige kleuren. Over de Kattensloot varen vaak grote boten langs, dit geeft een gezellig gezicht en de kinderen vinden het geweldig om hiernaar te kijken! Het huidige team bestaat uit drie ervaren vaste pedagogisch medewerkers en zij kijken ernaar uit om het team verder uit te breiden.
Lees meer