Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Klein & Co Amstelveenseweg

Klein & Co Amstelveenseweg

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de kinderopvang? Welkom bij Klein & Co! We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor ons gezellige kinderdagverblijf in hartje Amsterdam, aan de Amstelveenseweg. Bij Klein & Co hebben we verschillende groepen waar jij als pedagogisch medewerker aan de slag kunt. Onze werkwijze is gericht op het bieden van een veilige omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben. Hieronder lees je meer over onze groepen, werkwijze en hoe je bij ons solliciteert. 

Onze werkwijze aan de Amstelveenseweg

Aan de Amstelveenseweg hebben we meerdere vestigingen. Op deze verschillende locaties werken we met verticale groepen en een peuterplusgroep. Bij de verticale groepen begeleiden we kinderen van 0 tot 4 jaar. In de peuterplusgroep is het een van de belangrijkste taken om de kinderen voor te bereiden op de basisschool. We maken daarbij gebruik van thema’s die hierbij passen en we letten erop dat we ieder kind op de juiste manier uitdagen.

Dankzij onze grote binnentuinen krijgen de kinderen de kans om eropuit te gaan. Aangezien onze locaties aan de Amstelveenseweg vlak bij het Vondelpark liggen, gaan we ook regelmatig naar het park. Ook de speeltuin is elke keer weer een groot succes. We hebben hier dan ook al vele leuke uurtjes beleefd samen met de kinderen. Onze medewerkers bevinden zich niet allemaal in hetzelfde pand, maar kennen elkaar goed en werken op een fijne manier samen. En met alle gezellige cafeetjes om de hoek is het absoluut geen straf om na werk daar even af te schakelen met een lekker kopje koffie.

Maak kennis met onze verschillende vestigingen aan de Amstelveenseweg

Allereerst is er de kinderopvang aan de Amstelveenseweg 49. Hier hebben we twee verticale groepen, namelijk De Anemoon en De Lotus. Het leuke is dat je zowel met baby’s werkt als met kinderen die al iets verder in hun ontwikkeling zijn. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Onze tweede locatie ligt aan de Amstelveenseweg 73. Op deze locatie zit onze verticale groep De Lelie. Hier zijn maximaal veertien kinderen aanwezig, waardoor we genoeg tijd voor ieder kind hebben.

Tot slot laten we je graag kennismaken met De Kleine Tijger aan de Amstelveenseweg 97. Deze peuterplusgroep is speciaal bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. In deze groep is dan ook alle ruimte om de kinderen te bieden waar ze in deze fase behoefte aan hebben.

Werken bij Klein & Co aan de Amstelveenseweg?

Samen zorgen we elke dag voor een passende dagbesteding voor onze kinderen waarin eten, slapen, spelen en leuke uitjes uitgebreid aan bod komen. Je signaleert samen met je collega’s wat ieder kind nodig heeft en je speelt hier moeiteloos op in.

Houd je van actieve werkdagen vol gezelligheid en wil je je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? We breiden ons hechte team met genoegen uit en zijn dan ook op zoek naar enthousiaste collega’s die dagelijks met veel plezier met en voor kinderen werken. Daarbij hebben we diverse functies in de aanbieding, waaronder die van pedagogisch medewerker en vestigingsmanager.

Wil je meer weten? Bekijk al onze vacatures en wie weet zit jouw droombaan er wel tussen.

Solliciteer direct bij Klein & Co

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Plan dan hier jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 020-6708576. Een berichtje sturen kan natuurlijk ook. Dit doe je eenvoudig en snel op het volgende e-mailadres: werkenbij@kleinenco.nl. We laten je dan zo snel mogelijk wat weten!