Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Kom werken bij onze vestiging aan de Jacob Catskade

Kom werken bij onze vestiging aan de Jacob Catskade

Werk je graag met kinderen tussen 0 en 4 jaar oud en wil je aan de slag gaan bij een kinderopvang in Amsterdam-West? Kom dan ons team versterken op onze vestiging aan de Jacob Catskade in de Staatsliedenbuurt. Creëer iedere dag samen met een groep leuke collega’s een veilige omgeving, waarin de kleintjes zich op een speelse manier vrij kunnen ontwikkelen. We delen graag meer over onze werkwijze en het sollicitatieproces bij Klein & Co.

Onze kinderopvang aan de Jacob Catskade

Op onze vestiging aan de Jacob Catskade hebben we een enorm leuk team werken dat samen vier verticale groepen begeleidt. De ligging van onze kinderopvang in de Staatsliedenbuurt is ideaal voor leuke uitstapjes, zoals het spelen in de nabijgelegen speeltuinen en het bezoeken van het Westerpark. Dit is bij Klein & Co dan ook dagelijkse kost. Vanuit onze kinderopvang kijken we uit over de altijd levendige Kattensloot, waar regelmatig grote boten langsvaren. Dit zorgt voor een sfeervol beeld en natuurlijk vinden de kleintjes het geweldig om te zien.

Verticale groepen

Een verticale groep is een mix tussen kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Dit zorgt voor veel afwisseling in het werk, omdat je tegelijkertijd bezig gaat met de ontwikkeling van baby’s en kinderen. We hebben hier binnen de organisatie voor gekozen, zodat de kleintjes dagelijks veel kunnen opsteken van de oudere kinderen en andersom de oudere kindjes verantwoordelijkheid leren nemen over de jongste van de groep.

Word jij de nieuwste aanwinst van Klein & Co?

We zijn nog hard op zoek naar nieuwe collega’s die het team van ons kinderdagverblijf in de Staatsliedenbuurt komen versterken. Wil jij onderdeel uitmaken van ons hechte team en samen iedere dag een veilige omgeving bieden, waarin de kleintjes zich kunnen ontwikkelen? Bekijk dan onze openstaande vacatures, zoals die van pedagogisch medewerker en manager pedagogiek en kwaliteit.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben je enthousiast over het werken bij onze organisatie en wil je aan de slag in een wereld vol ontwikkeling en kinderplezier? Bekijk dan via de onderstaande buttons onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team aan de Jacob Catskade.

Contact opnemen

Heb je nog een vraag over onze kinderopvang aan de Jacob Catskade of over het sollicitatieproces? Aarzel niet en neem contact met ons op via 020-6708576 of stuur een mail naar werkenbij@kleinenco.nl. We helpen je graag verder en zien je sollicitatie tegemoet.