Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Vacatures Manager Pedagogiek & Kwaliteit Amsterdam

Vacatures Manager Pedagogiek & Kwaliteit Amsterdam

Ben je op zoek naar een baan waar ontwikkeling van kinderen, innovatie en samenwerken centraal staan? Start dan als Manager Pedagogiek & Kwaliteit bij kinderdagverblijf Klein & Co in Amsterdam en neem verantwoordelijkheid over een belangrijk onderdeel van onze organisatie.

Wat doe je als Manager Pedagogiek & Kwaliteit?

Als Manager Pedagogiek & Kwaliteit krijg je bij Klein & Co een aantal belangrijke werkzaamheden. De werkzaamheden lopen redelijk uiteen, omdat je in deze functie de taken uitvoert van een Pedagogisch Beleidsmedewerker én die van een Pedagogisch Coach.

Vernieuwen en innoveren

Als Manager Pedagogiek & Kwaliteit werk je met de blik gericht op de toekomst. Je zet de ontwikkeling van kinderen voorop en maakt op die manier maatschappelijke impact. Je bent de pionier binnen onze organisatie als het aankomt op het vernieuwen en innoveren van ons pedagogisch beleid. Je herkent maatschappelijke ontwikkelingen, durft op basis hiervan vernieuwing te initiëren en dit door te vertalen naar innovaties in de praktijk.

Beleidsvormen bewaken en realiseren

Je neemt verantwoordelijkheid in het bewaken en realiseren van ons pedagogisch beleid en het veiligheids- & gezondheidsbeleid. Je vertaalt deze beleidsvormen naar concrete plannen, programma’s, instrumenten en methoden die tijdig en op de juiste wijze uitgevoerd en geëvalueerd worden.

Ondersteuning en uitvoering

Je zal regelmatig aanwezig zijn op de groepen om onze pedagogisch medewerkers mee te nemen in en te enthousiasmeren voor het ontwikkelen en uitvoeren van ons pedagogisch beleid. Je biedt ze daarnaast ondersteuning bij het ontwikkelen van waardevolle competenties en vaardigheden, die bijdragen aan een veilige omgeving van de kinderen. Ook coach en begeleid je de pedagogen bij knelpunten in hun dagelijkse werkzaamheden, volgens de lijn van ons pedagogisch beleid.

Openstaande vacatures

Voor de functie Manager Pedagogiek & Kwaliteit hebben we bij Klein & Co de volgende vacatures openstaan:

  • Momenteel zijn er geen openstaande vacatures voor deze functie

Belangrijke competenties

Als Manager Pedagogiek & Kwaliteit bij Klein & Co zijn er een aantal belangrijke competenties waar je over moet beschikken:

Creatief vaardig

Je herkent maatschappelijke ontwikkelingen en bedenkt op basis hiervan creatieve ideeën voor innovaties binnen onze organisatie met betrekking tot het pedagogisch beleid dat wij hanteren. Daarnaast ontwikkel je concrete plannen, programma’s, instrumenten en methoden om onze beleidsvormen te bewaken en te realiseren.

Sterk in samenwerken

Je werkt goed samen met de pedagogen en andere medewerkers binnen Klein & Co. Je betrekt alle partijen bij het ontwikkelen van nieuwe plannen, methoden en programma’s om genoeg draagvlak te creëren voor de implementatie ervan. Je ontwikkelt overleg- en werkvormen, waardoor medewerkers de kans krijgen om initiatieven en bijdragen te leveren. Zo ontwikkelen we samen de optimale beleidsvormen voor kind én medewerker.

Communicatief vaardig

Je zorgt voor duidelijke communicatie richting onze medewerkers. Je stelt hen op de hoogte van veranderingen en innovaties met betrekking tot het pedagogisch beleid en het veiligheids- & gezondheidsbeleid, zodat zij hun werkzaamheden binnen de kaders van deze beleidsvormen kunnen uitvoeren.

Verantwoordelijkheidsgevoel

Je neemt verantwoordelijkheid over een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Je zorgt voor het naleven van de beleidsvormen door onze pedagogen en stuurt bij waar nodig. Je weet hoe je maatschappelijke ontwikkelingen omzet in innovatie en zorgt dat ons pedagogisch beleid up-to-date blijft.

Open sollicitatie

Staat de vacature waar je naar op zoek bent er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie via de onderstaande button. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden bij Klein & Co!

Open sollicitatie versturen

Contact

Heb je vragen over de functie Manager Pedagogiek & Kwaliteit of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!

020-6708576 Stuur een e-mail