Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Werken bij Klein & Co aan de Ceintuurbaan

Werken bij Klein & Co aan de Ceintuurbaan

Hou je van werken met kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud en ben je op zoek naar een baan in de kinderopvang in Amsterdam? Bij Klein & Co zijn we nog op zoek naar collega’s die onze locaties aan de Ceintuurbaan in hartje Amsterdam komen versterken. Als organisatie bieden we kinderen een veilige omgeving aan waarin ze zich op een speelse manier vrij kunnen ontwikkelen. We vertellen je hieronder graag meer over onze vestigingen, werkwijze en het sollicitatieproces bij onze kinderopvang.

Onze vestigingen aan de Ceintuurbaan

We hebben in Amsterdam aan de Ceintuurbaan twee vestigingen. Beide beschikken over een afgesloten binnentuin en verschillende speelruimtes waar de kinderen veel tijd doorbrengen. Daarnaast zijn uitstapjes als een ochtendje Artis of spelen in de speeltuin dagelijkse kost, dankzij de centrale ligging van de vestigingen in Amsterdam. We vertellen je graag meer over de verschillende groepen op deze vestigingen en de werkwijze die daarbij hoort.

Ceintuurbaan 207

Op Ceintuurbaan 207 hebben we onze locatie met de peuterplusgroep. Hier bereiden we kinderen vanaf 3 jaar op speelse wijze voor op de grote stap naar het basisonderwijs. Dit doen we door iedere dag twee activiteiten te organiseren die gericht zijn op het stimuleren van het ontwikkelingsproces. Op deze vestiging werk je met een groep van maximaal 16 kinderen.

Ceintuurbaan 390

Op onze andere locatie aan de Ceintuurbaan 390 hebben we plaats voor 26 kinderen en werken we met verticale groepen. Dit zijn groepen met kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Je gaat hier dus werken met de ontwikkeling van baby’s en kinderen tegelijkertijd, wat veel afwisseling biedt. Bij Klein & Co hebben we hier voor gekozen, zodat de jongere kinderen onbewust dagelijks veel leren van de oudere kinderen. Andersom leren de oudere kinderen verantwoordelijkheid te nemen over de jongere kinderen.

Aan de slag bij een van onze vestigingen aan de Ceintuurbaan?

Op onze vestigingen aan de Ceintuurbaan creëren we met onze hechte teams iedere dag weer een veilige en speelse omgeving waar de kinderen zich zorgeloos kunnen ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een van onze leuke teams en iedere dag bijdragen aan de ontwikkeling van de kleintjes? Dat kan! Bij Klein & Co hebben we een aantal vacatures openstaan, zoals die van pedagogisch medewerker en manager pedagogiek en kwaliteit.

Solliciteren bij Klein & Co

Wil je gaan werken in een wereld vol ontwikkeling en kinderplezier? Bekijk via de onderstaande buttons onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwste aanwinst!

Contact

Heb je nog vragen over onze vestigingen aan de Ceintuurbaan of over de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust telefonisch contact op door te bellen naar 020-6708576 of stuur een mail naar werkenbij@kleinenco.nl. We helpen je graag verder.