Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Over Klein & Co

Over Klein & Co

Onze organisatie

Bij Klein & Co doen we er alles aan om jou als professional zo goed mogelijk je werk te laten doen met de kinderen. Daarom is er op iedere vestiging een (meewerkend) vestigingsmanager aanwezig, die samen met jullie team verantwoordelijk is voor de kinderopvang. Daarnaast is er ondersteuning aanwezig van andere specialisten, zoals pedagogisch experts, baby-experts, en een sport- en voedingsexpert.

Klein & Co werd in 2009 opgericht door Elise Hodes. Alle vestigingen worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund op het gebied van HR, planning en financiën. In onze driekoppige directie zitten een operationeel directeur, financieel directeur en een algemeen directeur.

Aandacht voor kinderen én teams

We vinden het belangrijk dat kinderen de juiste aandacht krijgen om spelenderwijs te leren, ontdekken en beleven. Onze medewerkers vinden we net zo belangrijk. We bouwen aan een hecht team waar ieder gewaardeerd wordt en we veel lol met elkaar hebben. Zo organiseren we met regelmaat gezellige teamuitjes en leerzame studiedagen. Op deze manier halen we het beste uit elkaar en zorgen we ervoor dat we keer op keer weer nieuwe avonturen mogen beleven.

Pedagogisch beleid

Bij Klein & Co vinden we het belangrijk om te werken vanuit één pedagogische visie. Onze visie en de bewerkstelliging hiervan zijn vastgelegd in het pedagogisch beleidsplan. Hierin staat onder andere het werkplan voor de verticale groepen en peuterplusgroepen uitvoerig beschreven. Je kunt er precies lezen hoe een dag bij Klein & Co eruitziet en hoe we werken aan persoonlijke competenties. Het pedagogisch beleidsplan bestaat uit twee onderdelen: een algemeen deel en een locatie-specifiek deel.

Werken bij Klein & Co?

Wil je graag deel uitmaken van een team dat elke dag klaarstaat om kinderen een avontuurlijke dag te laten beleven? Plan je sollicitatie eenvoudig online of neem eerst een kijkje bij onze openstaande vacatures. Hopelijk tot snel!