Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Vacatures kinderdagverblijf Amsterdam

Vacatures kinderdagverblijf Amsterdam

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is? Werken bij Klein & Co betekent deel uitmaken van een enthousiast team dat keer op keer klaarstaat om kinderen een leuke, avontuurlijke en leerzame dag te laten beleven. Kom jij het team van Klein & Co versterken?

Bekijk hier alle beschikbare functies binnen onze kinderdagverblijven in Amsterdam en ontdek welke een perfecte match is voor jou!

Solliciteer direct

Meer uitleg over onze functies

Pedagogisch medewerker

Ben je gek op werken met kinderen en vind je het leuk als geen enkele werkdag hetzelfde is? Wil je binnen een gezellig team werken en samen bepalen hoe de dag eruit komt te zien voor de kinderen? Solliciteer dan op een van de vacatures bij een kinderdagverblijf in Amsterdam van Klein & Co als pedagogisch medewerker en stap in een wereld vol ontwikkeling en kinderplezier.

Meer over pedagogisch medewerker

Openstaande vacatures kinderdagverblijf Amsterdam:

Solliciteer direct

BBL-opleiding

Zoek je een werkplek waar je leerervaring op kan doen tijdens de BBL-opleiding Pedagogisch medewerker? Klein & Co biedt BBL-trajecten aan op mbo 3- en mbo 4-niveau en betaalt jouw opleiding en boeken. Je gaat één dag(deel) per week naar school, werkt daarnaast 18-36 uur en wordt begeleid door onze professionele en hiervoor opgeleide medewerkers. Alles om jou klaar te stomen voor het werk in de kinderopvang als volwaardig pedagogisch medewerker!

Hoe werken we bij Klein & Co?

Bij Klein & Co werken we vanuit de belevingswereld van de kinderen. Door activiteiten te organiseren met thema’s als ‘de fietsenmaker’, ‘de pizzabakker’ of ‘op vakantie’ halen we de buitenwereld naar binnen. De methode waarmee we binnen Klein & Co werken, heet ‘Het Avonturenplan’. Deze methode maakt het mogelijk om de kinderen zoveel mogelijk te prikkelen met verschillende uitdagende, speelse activiteiten.

De ervaring van uitdagende en speelse activiteiten draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind. Dit zelfvertrouwen zorgt in de meeste gevallen voor een nog grotere interesse en motivatie om ervaring op te doen. Door de thematische en speelse activiteiten is geen enkele dag hetzelfde voor de kinderen én voor de medewerkers.

Samenwerken in een leuk team

Wil je jouw avontuur bij een van onze kinderdagverblijven in Amsterdam starten? Dan kom je terecht in een vast team bestaande uit pedagogisch medewerkers, een assistent-vestigingsmanager, een vestigingsmanager en op sommige vestigingen ook nog een groepshulp. We hechten veel waarde aan een goede en fijne samenwerking tussen collega’s. Om hier zeker van te zijn, hebben we alle teams zorgvuldig samengesteld. Binnen de teams heerst een informele werksfeer waarin iedereen elkaar kent en spreekt. De vestigingsmanager komt dagelijks langs op locatie en de directrice van Klein & Co kent iedereen bij naam en gezicht. In onze organisatie is persoonlijke aandacht topprioriteit.

Teamuitjes en studiedagen

Bij Klein & Co vinden we teambuilding, ontspanning en doorontwikkeling erg belangrijk voor onze medewerkers. Daarom gaan we regelmatig op stap met Klein & Co. We beleven samen de gezelligste teamuitjes en de meest informatieve studiedagen.

Open sollicitatie

Het is ook mogelijk om een open sollicitatie naar ons te sturen. Stuur ons een mailtje en vergeet niet je cv en een motivatiebrief toe te voegen. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Stuur een open sollicitatie

Onze vestigingen in Amsterdam

Klein & Co heeft tien verschillende vestigingen verspreid over vier locaties in Amsterdam. Je vindt ons aan de Amstelveenseweg, Ceintuurbaan, Rijnstraat en de Jacob Catskade.

Neem contact op

Heb je vragen over het sollicitatieproces of wil je meer weten over ons kinderdagverblijf voordat je een sollicitatie verstuurt? Neem dan gerust contact met ons op.

020-6708576 Stuur een e-mail