Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Vacatures kinderdagverblijf Amsterdam

Vacatures kinderdagverblijf Amsterdam

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is? Werken bij Klein & Co betekent deel uitmaken van een enthousiast team dat keer op keer klaarstaat om kinderen een leuke, avontuurlijke en leerzame dag te laten beleven. Kom jij het team van Klein & Co versterken?

Bekijk hier alle beschikbare functies binnen onze kinderdagverblijven in Amsterdam en ontdek welke een perfecte match is voor jou!

Solliciteer direct

Onze openstaande vacatures per functie

Pedagogisch medewerker

Ben je gek op werken met kinderen en vind je het leuk als geen enkele werkdag hetzelfde is? Wil je binnen een gezellig team werken en samen bepalen hoe de dag eruit komt te zien voor de kinderen? Solliciteer dan op een van de vacatures bij een kinderdagverblijf in Amsterdam van Klein & Co als pedagogisch medewerker en stap in een wereld vol ontwikkeling en kinderplezier.

Meer over pedagogisch medewerker

Openstaande vacatures kinderdagverblijf Amsterdam:

Assistent vestigingsmanager

Wil jij het eerste aanspreekpunt zijn voor alle medewerkers bij een van onze kinderdagverblijven? En wil je de meest dringende vragen kunnen beantwoorden en samen met de vestigingsmanager de kinderopvang soepel laten draaien, zodat de kinderen iedere dag de beste dag beleven? Start dan je avontuur als assistent vestigingsmanager bij Klein & Co op een van onze locaties in Amsterdam.

Openstaande vacatures kinderdagverblijf Amsterdam:

Vestigingsmanager

Is het coördineren van een kinderdagverblijf en het leiding geven aan een leuk team je op het lijf geschreven? Wil je de directe schakel zijn tussen locatie en directie? En wil je het aanspreekpunt vormen voor ouders en de oudercommissie? Waarborg jij de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden en houd je de administratieve last zo laag mogelijk? Start dan als vestigingsmanager bij Klein & Co op een van onze locaties in Amsterdam.

Openstaande vacatures kinderdagverblijf:

Manager pedagogiek en kwaliteit

Ben je goed in samenwerken en weet je anderen mee te krijgen bij de ontwikkeling en uitvoering van diverse beleidsvormen? Weet jij precies hoe je mensen in hun kracht zet en moedig je initiatieven en bijdragen vanuit de medewerkers aan? Herken je maatschappelijke ontwikkelingen en durf je hiermee te innoveren binnen Klein & Co? Dan is manager pedagogiek en kwaliteit bij ons kinderdagverblijf dé baan voor jou!

Meer over manager pedagogiek en kwaliteit

Openstaande vacatures kinderdagverblijf:

Solliciteer direct

Hoe werken we bij Klein & Co

Bij Klein & Co werken we vanuit de belevingswereld van de kinderen. Door activiteiten te organiseren met thema’s als ‘de fietsenmaker’, ‘de pizzabakker’ of ‘op vakantie’ halen we de buitenwereld naar binnen. De methode waarmee we binnen Klein & Co werken, heet ‘Het Avonturenplan’. Deze methode maakt het mogelijk om de kinderen zoveel mogelijk te prikkelen met verschillende uitdagende, speelse activiteiten.

De ervaring van uitdagende en speelse activiteiten draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind. Dit zelfvertrouwen zorgt in de meeste gevallen voor een nog grotere interesse en motivatie om ervaring op te doen. Door de thematische en speelse activiteiten geen enkele dag hetzelfde voor de kinderen én voor de medewerkers.

Samenwerken in een leuk team

Wil je jouw avontuur bij een van onze kinderdagverblijven in Amsterdam starten? Dan kom je terecht in een vast team bestaande uit pedagogisch medewerkers, een assistent vestigingsmanager, een vestigingsmanager en op sommige vestigingen ook nog een groepshulp. We hechten veel waarde aan een goede en fijne samenwerking tussen collega’s. Om hier zeker van te zijn, hebben we alle teams zorgvuldig samengesteld. Binnen de teams heerst een informele werksfeer waarin iedereen elkaar kent en spreekt. De vestigingsmanager komt dagelijks langs op locatie en de directrice kent iedereen bij naam en gezicht. In onze organisatie is persoonlijke aandacht topprioriteit.

Teamuitjes en studiedagen

Bij Klein & Co vinden we teambuilding, ontspanning en doorontwikkeling erg belangrijk voor onze medewerkers. Daarom gaan we regelmatig op stap met Klein & Co. We beleven we de gezelligste teamuitjes en de meest informatieve studiedagen.

Open sollicitatie

Het is ook mogelijk om een open sollicitatie naar ons te sturen. Stuur ons een mailtje en vergeet niet je cv en een motivatiebrief toe te voegen. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Stuur een open sollicitatie

Onze vestigingen in Amsterdam

Klein & Co heeft tien verschillende vestigingen verspreid over vijf locaties in Amsterdam. Je vindt ons aan de Amstelveenseweg, Ceintuurbaan, Keizersgracht, Rijnstraat en de Jacob Catskade.

Neem contact op

Heb je vragen over het sollicitatieproces of wil je meer weten over ons kinderdagverblijf, voordat je een sollicitatie verstuurt? Neem dan gerust contact met ons op.

020-6708576 Stuur een e-mail