Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Vacatures Pedagogisch Medewerker Amsterdam

Vacatures Pedagogisch Medewerker Amsterdam

Droom je van werken met kinderen van 0-4 jaar oud en wil je graag ondersteuning bieden in hun groei? Start dan als Pedagogisch Medewerker bij Klein & Co binnen een van onze vestigingen in Amsterdam en stap in een wereld vol ontwikkeling en kinderplezier!

Wat ga je doen als Pedagogisch Medewerker

Als Pedagogisch Medewerker in een kinderopvang werk je met kinderen in de leeftijdscategorie van 0-4 jaar oud. Samen met jouw team zorg je dat iedere dag soepel verloopt en creëer je een veilige omgeving waarin de kinderen zich zorgeloos kunnen ontwikkelen. Goed plannen en organiseren zijn hierbij van groot belang.

We hebben voor de kinderen een vast dagprogramma gemaakt. De invulling van de gezamenlijke activiteiten en spelletjes bepaal je samen met de rest van jouw team. Gaan jullie leerzame spelletjes doen, knutselen of een kijkje nemen bij de dieren op de kinderboerderij? Tussen alle leuke activiteiten en spelletjes door zorg je dat de kinderen op tijd hun middagdutje doen en genoeg eten en drinken. Voldoende voeding en slaap spelen namelijk een grote rol in de ontwikkeling van een kind. Je observeert en noteert daarnaast de ontwikkeling van ieder kind en bespreekt dit met de ouders.

Openstaande vacatures Pedagogisch Medewerker in Amsterdam

Hebben we je enthousiast gemaakt over werken bij Klein & Co? Op dit moment hebben we de volgende vacatures voor Pedagogisch Medewerker in Amsterdam openstaan. Bekijk welke het beste past bij jou en solliciteer direct:

De methodiek van Klein & Co

Bij Klein & Co werken we vanuit de belevingswereld van de kinderen. We halen verschillende thema’s van buiten naar binnen en sluiten hier passende activiteiten op aan. Voorbeelden van thema’s zijn: ‘de markt’, ‘de fietsenmaker’ en ‘dieren’. Om zoveel mogelijk uitdagende en leerzame activiteiten te doen, werken we met het ‘Avonturenplan’.

Het Avonturenplan

Het ‘Avonturenplan’ is gericht op het prikkelen van de kinderen en het opdoen van brede ervaringen, zodat ze op die manier hun eigen interesse(s) en talenten kunnen ontdekken. Onze Pedagogisch Medewerkers krijgen dus de mogelijkheid om veel leuke en leerzame activiteiten te organiseren die bijdragen aan het uitbreiden van de kennis en vaardigheden van de kinderen. Bij Klein & Co zijn de kinderen ingedeeld in verticale groepen. Dit betekent dat iedere groep kinderen van 0 – 4 tot jaar oud bevat in plaats van kinderen met allemaal dezelfde leeftijd.

Belangrijke competenties

Om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan bij Klein & Co heb je een aantal belangrijke competenties nodig. Dit zijn competenties om op de juiste manier aan het werk te gaan bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam en de kinderen keer op keer weer een leuke dag te bezorgen.

Communicatieve vaardigheden

Als Pedagogisch Medewerker zijn goede communicatieve vaardigheden essentieel. Je zult namelijk dagelijks communiceren met ouders over de behoefte(n) en ontwikkeling van hun kind(eren). Daarnaast overleg je constant met collega’s en moet je kinderen stimuleren en enthousiasmeren over de prikkelende activiteiten die zij gaan ondernemen.

In teamverband werken

Bij Klein & Co werk je in een vast team waarmee je dagelijks overlegt en samenwerkt. Van activiteiten organiseren tot de ontwikkeling van een kind bespreken: een goede samenwerking met de collega’s in het team is van groot belang.

Kennis over kindontwikkeling

Als Pedagogisch Medewerker observeer je de ontwikkeling van de kinderen en maak je hier notities van om eventuele achterstanden op tijd te signaleren. Je moet hiervoor beschikken over alle pedagogische kennis die te maken heeft met de ontwikkelingsfasen van een kind.

Inlevingsvermogen

Je kunnen inleven in de wereld van een kind is ook erg belangrijk. Je moet namelijk kunnen begrijpen waar de emoties van een kind vandaan komen, voordat je erop handelt.

Open sollicitatie

Staat je droombaan er (nog) niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie. Mail ons via de onderstaande button en vergeet niet je cv en motivatiebrief bij te voegen. Kom jij ons team versterken? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Open sollicitatie versturen

Neem contact op

Heb je nog vragen over de functie pedagogisch medewerker of over het sollicitatieproces? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons. We beantwoorden graag je vragen!

020-6708576 Stuur een e-mail