Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

MeMo

Eens per twee weken krijgen alle groepen een interactieve voorstelling van een van de artiesten van MeMo. Met deze voorstellingen biedt MeMo kinderen van 0 tot en met 6 jaar cultuureducatie waarbij spelen, leren, luisteren en ervaren gecombineerd worden. De originele werkwijze van MeMo vormt een leuke balans tussen plezier en educatie.

Jonge Sporthelden

Jonge Sporthelden is een methode die speciaal ontwikkeld is voor kinderopvangorganisaties. Aan de hand van een compleet samengesteld beweegprogramma kunnen pedagogisch medewerkers peuters het hele jaar door lekker veelzijdig laten bewegen!

Flexkids

Bij Klein & Co werken we met het digitale systeem Flexkids. Deze software gebruikt iedereen binnen de organisatie: van de managers tot de planners, van de directie tot de financiële medewerkers en van de pedagogisch medewerkers tot de ouders. Het systeem bestaat uit verschillende portalen en tools, waaronder kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie.

’t Kabouterhuis

Ook met medisch orthopedagogisch centrum ’t Kabouterhuis heeft Klein & Co een nauwe samenwerking. ’t Kabouterhuis biedt hulp aan kinderen met opvoedingsproblemen, psychiatrische problemen of een ontwikkelingsachterstand. Ook is er ondersteuning mogelijk met betrekking tot de hechting tussen ouder en kind. We vragen altijd eerst toestemming aan de ouders voor we de begeleiding van ’t Kabouterhuis inzetten. Meer hierover lees je in ons pedagogisch beleid.

Onderwijsinstellingen

Klein & Co werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen. Zo zijn er regelmatig stagiaires van het ROC en de Hogeschool van Amsterdam werkzaam bij onze kinderdagverblijven.

Moekes Maaltijd

Alle kinderen vanaf 6 maanden krijgen bij ons elke middag een verse warme groentehap of maaltijd. Deze maaltijden worden vers gemaakt in de keuken van Moekes Maaltijd: een organisatie die speciaal voor kinderopvangorganisaties warme maaltijden bereidt en levert. Vers, 100% natuurlijk, bijna helemaal biologisch en een divers aanbod aan maaltijden. Van stamppotjes tot curry’s: de kinderen eten het allemaal en vinden het heerlijk. Dit geldt overigens ook voor de pedagogisch medewerkers!