Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Pedagogisch beleid

Pedagogisch beleid

In het pedagogisch beleid vind je alles over de visie van waaruit we werken bij Klein & Co. Via de knop hieronder kun je ons pedagogisch beleidsplan downloaden. Het plan is ook beschikbaar voor ouders op al onze vestigingen en in het Ouderportaal.

Download het pedagogisch beleidspan

De visie van Klein & Co

Ieder kind heeft talent, meerdere talenten zelfs. Talent om dingen te doen, zich te uiten of interessante ideeën te ontwikkelen. De meeste kinderen brengen een groot deel van hun jonge leven op de kinderopvang door. Daarom zijn we bij Klein & Co heel nieuwsgierig naar ieders talent. Wij vinden dat kinderen zich prettig moeten voelen om zichzelf te kunnen zijn. Zo kunnen zij zich met een veilig gevoel ontwikkelen tot zelfverzekerde, zelfstandige en sociale mensen met verantwoordelijkheidsgevoel en respect voor zichzelf en anderen. Om deze reden vinden we het essentieel dat kinderen zich thuis voelen bij Klein & Co. Door een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, leggen we hier de basis voor. Ook de dynamiek tussen de thuissituatie en de kinderopvang is een belangrijke factor. Het pedagogisch beleidsplan is geschreven om ouders precies te vertellen wat er bij Klein & Co gebeurt en waarom. Daarnaast vinden ouders er alle praktische informatie in die van pas kan komen.

Werken bij Klein & Co

Herken jij jouw visie in ons pedagogisch beleidsplan en wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team? Plan dan nu jouw sollicitatie in of bekijk eerst onze openstaande vacatures. Wie weet zien we je snel!