Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Vacatures Vestigingsmanager kinderdagverblijf

Vacatures Vestigingsmanager kinderdagverblijf

Ben je een geboren leider, lijkt het je het leuk om de vestiging van een kinderdagverblijf te coördineren en wil je onderdeel uitmaken van een sterk managementteam? Ga dan van start als vestigingsmanager bij Klein & Co binnen een van onze vestigingen in Amsterdam!

Wat ga je doen als Vestigingsmanager bij Klein & Co?

Als Vestigingsmanager bij Klein & Co manage je een van onze vestigingen in Amsterdam, waar je vaak aanwezig zult zijn. Hier coördineer je alles wat te maken heeft met deze vestiging (zoals de inrichting en uitstraling) én krijg je de leiding over een team van 10 tot 15 mensen. Daarnaast overleg je veel met de directie van Klein & Co en neem je actief deel aan onze managementoverleggen.

Leiding geven aan het team

Je geeft leiding aan het team door de kwaliteit en kwantiteit bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden te controleren en te coördineren. Waar nodig begeleid, instrueer, coach en motiveer je de medewerkers, zodat zij hun werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren. Als pedagogisch medewerkers vragen van ouders of de oudercommissie niet kunnen beantwoorden, vorm jij het eerste aanspreekpunt. Daarnaast voer je functionerings- en beoordelingsgesprekken, houd je personeelsdossiers bij en ben je voorzitter bij team- en groepsvergaderingen. Doordat de omvang van het team klein is en alle werkprocessen onder jouw verantwoordelijkheid vallen, heb je als Vestigingsmanager de mogelijkheid om gedetailleerd en veelzijdig te managen.

Samenwerken met de directie

Als Vestigingsmanager vorm je de schakel tussen jouw vestiging en de directie van Klein & Co. Je signaleert knelpunten en problemen die jouw team tegenkomt bij het uitvoeren van ons beleid en hun werkzaamheden, analyseert deze en rapporteert ze bij de directie tijdens het managementoverleg. In deze overleggen doe je naast het rapporteren van de knelpunten ook verbeteringsvoorstellen ten aanzien van het beleid.

Openstaande vacatures vestigingsmanager Amsterdam

Voor de functie van Vestigingsmanager hebben we bij Klein & Co de volgende vacatures openstaan:

  • Momenteel zijn er geen openstaande vacatures voor deze functie

Belangrijke competenties

Om de functie van Vestigingsmanager zo optimaal mogelijk uit te voeren binnen ons kinderdagverblijf, zijn er een aantal belangrijke competenties waarover je moet beschikken.

Communicatief vaardig

Je bent sterk op het gebied van communiceren. Knelpunten en problemen rapporteer je tijdig en duidelijk bij de directie. Je communiceert vaak met je team en zorgt dat iedereen tevreden is en werkt volgens het beleid. Daarnaast beantwoord je op de juiste manier vragen van ouders en de Oudercommissie.

Leidinggeven

Je neemt de leiding over het team en stuurt medewerkers aan te werken volgens het beleid om ons kinderdagverblijf optimaal te laten functioneren. Je controleert de kwaliteit van de werkzaamheden die het team verricht en stuurt bij waar nodig. Je durft mensen aan te spreken als zij niet goed functioneren en geeft duidelijk aan wat we vanuit Klein & Co van ze verwachten.

Verantwoordelijkheidsgevoel

Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden en die van je team. Je zorgt dat iedereen volgens het beleid werkt, dat taken tijdig en juist uitgevoerd worden en erkent fouten als deze gemaakt zijn. Vervolgens zoek je een passende en logische oplossing om herhaling te voorkomen.

Inzicht in omgeving

Je signaleert tijdig knelpunten en problemen die jouw team op de werkvloer tegenkomt. Je analyseert de knelpunten en/of problemen en kijkt wat er nodig is om ze op te lossen. Op basis van deze kennis ontwikkel je een verbeteringsvoorstel dat je deelt in het managementoverleg.

Open sollicitatie

Staat de vacature waar je naar op zoek bent er niet tussen? Geen zorgen! Stuur ons via de onderstaande button gerust een open sollicitatie. Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Open sollicitatie versturen

Contact

Heb je vragen over de functie van Vestigingsmanager of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons. We beantwoorden graag al je vragen!

020-6708576 Stuur een e-mail