Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Werken bij Klein & Co

Werken bij Klein & Co

Werken bij Klein & Co betekent iedere dag op zoek gaan naar avonturen om te beleven. Iedereen mag meedoen. Je bent nooit te jong of te oud om mee te gaan op avontuur. Dat kan binnen zijn, door treinbanen te bouwen die van de ene naar de andere groep lopen. Of door verrekijkers te maken met steeds een ander gekleurd vliegerpapiertje aan de achterkant, zodat je de wereld steeds in een andere kleur ziet. Wat gebeurt er dan als je door een roze en een gele verrekijker achter elkaar kijkt? Maar het allerliefst gaan we buiten op avontuur. Naar het park, de dierentuin, de markt of met een aantal voorleesboeken naar een bejaardenhuis. De ‘echte’ wereld in.

Kleine, hechte teams

Werken bij Klein & Co betekent in een klein en hecht team ervoor zorgen dat kinderen vier jaar lang de mogelijkheid krijgen om zich zorgeloos te ontwikkelen. Omdat het belangrijk is dat kinderen op jonge leeftijd zo veel mogelijk verschillende ervaringen opdoen, hecht Klein & Co veel waarde aan het zorgvuldig samenstellen van een team. Klein & Co heeft een duidelijke visie betreft het aanbieden van eten en activiteiten, maar de precieze invulling daarvan ligt bij de pedagogisch medewerkers zelf. Jij bepaalt met je team hoe een dag van een kind eruitziet.

Als team…

…ontwerp je met behulp van het avonturenplan alle activiteiten zelf.

…bestel je zelf bij Moekes Maaltijd wat de kinderen gaan eten.

…beslis je welke materialen er aangeschaft worden van jullie speelgoedbudget.

…geef je direct aan een collega door wat er besteld kan worden bij alle leveranciers.

…beslis je wie van je collega’s meedoet aan een werkgroep als er aan een beleidsverbetering gewerkt wordt, zoals bijvoorbeeld het aanscherpen van het peuterplusbeleid of het verbeteren van thematisch werken.

Kortom, jij kent de kinderen van je groep het beste en kan dus ook zelf het beste bepalen wat er op een dag gebeurt. Deze manier van werken staat bij Klein & Co hoog in het vaandel.

Werken met de beste ondersteuning

Natuurlijk biedt Klein & Co waar nodig teamondersteuning. Een assistent vestigingsmanager, vestigingsmanager en een manager pedagogiek en kwaliteit staat dagelijks voor een team te ondersteunen. Lees de uitgebreide functieprofielen op de pagina functies.