Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Teams bij Klein & Co

Teams bij Klein & Co

Vestigingen

15 jaar geleden opende Klein & Co een eerste vestiging aan de Amstelveenseweg. Inmiddels hebben we meerdere vestigingen aan de Amstelveenseweg, Ceintuurbaan, Rijnstraat en Jacob Catskade en bieden we opvang aan kinderen in verticale groepen (0-4 jaar) en peuterplusgroepen.

Elk van onze vestigingen bevindt zich op een plek waarvandaan veel uitstapjes kunnen worden gedaan. Op avontuur in het park, naar Artis of naar de markt: het is bij ons dagelijkse kost. Daarnaast kenmerken onze vestigingen zich door de kleinschalige, overzichtelijke ruimtes en heeft elke vestiging een avontuurlijke tuin.

Teams

Elke vestiging heeft een vast team. Het team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een assistent-vestigingsmanager en een vestigingsmanager. Ook heeft een aantal vestigingen een groepshulp. Teams worden zorgvuldig samengesteld, want we hechten veel waarde aan een goede samenwerking en hechte band tussen onze collega’s. De werksfeer is informeel en de lijnen binnen de organisatie zijn kort. Zo komt de vestigingsmanager dagelijks langs en kent de directrice van Klein & Co iedereen bij naam en gezicht. Persoonlijke aandacht vinden we bij Klein & Co heel belangrijk en je bent bij ons alles behalve een nummer binnen de organisatie.

Werken bij Klein & Co?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je deel uitmaken van een van onze gezellige teams? Bekijk alle vacatures of plan direct je sollicitatie in via de onderstaande knoppen!