Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576werkenbij@kleinenco.nl

Werken bij onze kinderopvang aan de Rijnstraat

Werken bij onze kinderopvang aan de Rijnstraat

Is het werken met kinderen tussen 0 en 4 jaar oud jouw roeping en wil je dolgraag aan de slag bij een leuke kinderopvang in Amsterdam? Bij Klein & Co zijn we hard op zoek naar enthousiaste collega’s die onze vestigingen aan de Rijnstraat in Amsterdam-Zuid komen versterken. Als organisatie creëren we iedere dag een veilige omgeving waarin de kleintjes zich vrij kunnen ontwikkelen op een speelse manier. We vertellen je graag meer over de werkwijze aan onze vestigingen aan de Rijnstraat en over het sollicitatieproces.

Onze vestigingen aan de Rijnstraat

Midden in de rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid hebben we twee vestigingen van Klein & Co. Hier werkt een hecht team van gezellige collega’s dat al jaren werkzaam is binnen onze organisatie. Samen begeleiden ze met veel plezier drie verticale groepen en een peuterplusgroep. Uitstapjes naar omliggende parken, speeltuinen en kinderboerderijen zijn bij ons dagelijkse kost, zodat de kleintjes langzaam kennismaken met de grote buitenwereld. We geven je graag meer informatie over de verschillende groepen op deze twee vestigingen.

Rijnstraat 189

Op deze vestiging hebben we drie verticale groepen. Een verticale groep is een mix van kinderen tussen 0 en 4 jaar oud. Hier hebben we als organisatie bewust voor gekozen, omdat de allerkleinsten op die manier dagelijks dingen opsteken van de al wat oudere kindjes. Maar dat is niet de enige reden, de oudere kinderen leren op deze manier namelijk ook verantwoording te nemen over de kleintjes. Op deze vestiging heb je dus te maken met veel variatie, doordat je met de ontwikkeling van baby’s en kinderen tegelijkertijd werkt.

Rijnstraat 221

Op onze vestiging aan de Rijnstraat 221 hebben we een peuterplusgroep. Hier maken we kinderen vanaf 3 jaar op een speelse manier klaar voor hun stap naar het basisonderwijs. Het team organiseert twee activiteiten per dag die het ontwikkelingsproces van de kleintjes moeten stimuleren. Een peuterplusgroep bestaat uit maximaal 9 kinderen.

Kom jij onze kinderopvang aan de Rijnstraat versterken?

Met onze enthousiaste teams creëren we dag in dag uit een veilige ontwikkelomgeving op onze vestigingen aan de Rijnstraat. Wil jij onderdeel uitmaken van ons hechte team en dagelijks aan de slag gaan in een wereld vol ontwikkeling en kinderplezier? Solliciteer dan direct op een van onze openstaande vacatures, zoals die van pedagogisch medewerker en manager pedagogiek en kwaliteit.

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Klaar om van start te gaan bij onze kinderopvang? Bekijk via de onderstaande buttons onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Wie weet ben jij binnenkort werkzaam bij een van onze vestigingen aan de Rijnstraat.

Contact opnemen

Heb je nog een vraag over onze vestigingen aan de Rijnstraat of over ons sollicitatieproces? Neem dan gerust contact met ons op via 020-6708576 of stuur een mail naar werkenbij@kleinenco.nl. We helpen je graag verder.